2015-2016 Heracles overwinning utrecht.png
Paul uitsnedes Moments to remember-1_edited-1.png
2013-2014 Dordrcht stiersparta-CORVOS_00023115-004-tekst.jpg
previous arrow
next arrow
2010-2011 Sparta Rotterdam A1

Dit was voor Paul een prachtig seizoen.

Tot de winterstop speelde Paul in de A1 en stond steeds bovenaan op de topscoorders-lijst van de Landelijk A-jeugd bij de KNVB. Hij heeeft ontzettend veel geleerd van Arjan van der Laan en van Pascal Jansen. Na de winterstop is Paul met het 1ste mee gaan trainen onder trainer Jan Everse en mocht ik mee op trainingskamp naar Belek in Turkije.

Op 5 januari maakte Paul zijn debuut in het 1ste in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Feyenoord om de Zilveren Bal. Inmiddels is Jan Everse opgestapt door de slechte resultaten en is Jos van Eck trainer geworden van het 1ste. Op 5 maart maakte Paul zijn officiĆ«le competitie debuut in de Jupiler Leaque en tekende na de wedstrijd een 2 jarig contract bij Sparta. Pascal Jansen sprak hem toe en zei o.a. dat Paul een voorbeeld was voor de jeugd omdat hij na ander half jaar al Selectie waardig was. Paul heeft in mogen vallen tegen Veendam en gaf een assist op Nathan Rutjes die hem echt prachtig binnen schoot.

Daarna heeft Paul nooit meer in mogen vallen helaas. Als Paul bij Sparta-1 op de bank zat speelde hij altijd een hele wedstrijd in Jong Sparta. Jong Sparta speelde in de Beloften Eredivisie wat een hoog niveau is. Ze hebben goede en minder goede wedstrijden hierin gespeeld. Al met al was het voor Paul een prachtig seizoen met als hoogte punten: debuut in Jong Sparta, debuut in het 1ste van Sparta, 28 doelpunten (14 in competitie A-junioren, in 1 competitie Beloften, 7 op toernooien, 2 in de bekerwedstrijden en 4 in oefenwedstrijden), diverse assists en een assist in een competitiewedstrijd van het 1ste. Maar het mooiste is natuurlijk mijn contract bij deze prachtige club.

Sparta Rotterdam A1 2010-2011

Topscorderslijst 2010-2011