2015-2016 Heracles overwinning utrecht.png
Paul uitsnedes Moments to remember-1_edited-1.png
2013-2014 Dordrcht stiersparta-CORVOS_00023115-004-tekst.jpg
previous arrow
next arrow
2016-2017 Wolverhampton Wanderers FC

 

2016 2017 Wolves fankaart

Paul heeft een prima voorbereiding gehad bij Heracles en stond steeds in de basis.

Na de doelpunten in de nacompetitie en het enige Europese doelpunt voor Heracles, stond Paul ineens in de kijker bij Wolverhampton Wanderers. Paul weigerde 2x, maar dat werd niet geaccepteerd. Ze wilden hem hebben. Zo kwam het dat Paul ineens eind augustus vertrok naar Wolverhampton.

2016 2017 Wolverhampthon team

In het begin ging het goed maar later kwam hij op de bank. Hij heeft nog wel 90 minuten gespeeld op St James Park tegen New Castel, wat echt een belevenis was. Verder is na een paar weken trainer Walter Zenga, die Paul gehaald had, weggestuurd en kwam er een nieuwe trainer, Paul Lambert. Deze trainer zag het niet in Paul zitten en Paul kwam hierdoor op de tribune. Paul speelde nog wel een fantastische wedstrijd met Wolves o/23 waarin hij een hattrick maakte, maar het mocht niet baten. Het enige commentaar wat Lambert had was:"Fucking Briljant Paul" maar het leverde Paul niets op.

De laatste maanden waren zeer zwaar, alle dagen trainen, maar waarvoor? Paul speelde geen wedstrijd meer.

In mei zat het seizoen erop en is Paul weer naar Nederland gegaan. Vlak voor het einde van het seizoen is ook Paul Lambert nog ontslagen.

Het was een mooi avontuur, maar het is goed zo.